Skip to main content

Ad Code

ACER, 15,4L Predator Orion X Gaming Mini PC'sine Intel Core i9-14900KS ve RTX 4090'ı sığdırıyor

ACER Predator Orion X oyun Mini PC’si, 15,4 litrelik bir kasaya sığdırılmış Intel Core i9-14900KS ve RTX 4090 ile oldukça iyi bir makinedir.

ACER’in Intel Core i9-14900KS CPU ve RTX 4090 GPU’lu Predator Orion X Oyun Bilgisayarı, Hibrit Soğutma Tasarımı olmasaydı Erirdi

Orion X, ACER’in Predator grubuna ait, en üst düzey tüketici donanımını sıkı bir kasaya sığdıran mükemmel bir Mini PC’dir. ACER, Core i9-14900KS için 150W ve RTX 4090 GPU için 400W’ın üzerinde güçle hem CPU’yu hem de GPU’yu maksimuma çıkarıyor. Ürün vitrininde, CPU’nun 240 mm’lik bir radyatörle donatıldığını, GPU’nun ise NVIDIA GeForce RTX’te maksimum performans sağlayan, yerleşik radyatör ve pompaya sahip üç yuvalı bir soğutucuya sahip, geçen yıldan kalma özel bir tasarım olduğunu fark ettik. 4090 GPU tasarımı.

Acer bugün, güçlü oyun masaüstü bilgisayarları serisinin en yeni üyesi Predator Orion X’i duyurdu. Kompakt oyun bilgisayarı, özel sürüm 13. Nesil Intel Core i9-14900KS işlemciyi ve sıvı soğutmalı işlemciyi bir araya getirerek büyük bir etki yaratıyor. Tüm bu gücü küçük, taşınabilir bir kasaya sığdırmak için özel olarak tasarlanmış NVIDIA GeForce RTX 4090 GPU.

Uzay kapsülünden ilham alan tasarım, CPU, GPU ve sıvı soğutma sistemini barındıracak birden fazla “bölge” ile tasarlandı; bu, bu boyuttaki bir masaüstü bilgisayar için etkileyici bir başarı. Yükseltilebilir oyun bilgisayarı aynı zamanda çıkarılabilir bir manyetik ön kapak ve hayati öneme sahip iç kısımları korumak için metal yan panellerle ve üst kısımda mekanik kol benzeri bir kulaklık yuvasıyla birlikte geliyor.

Predator Orion X: Bu Dünyanın Dışında Özellikler ve Kendin Yap Dostu Tasarım

Orion X 24 çekirdek, 32 iş parçacığı, en yeni hibrit mimariye sahip 150W TDP özelliğine sahip ve yüksek güçlü işlemci performansı için rekor kıran 6,2 GHz hızına ulaşabilen 14. Nesil Intel i9-14900KS işlemciyle donatılmıştır.

Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisinden yararlanan küçük oyun bilgisayarı, oyunculara ve yaratıcılara en üst düzey deneyimi sunmak için 24 GB G6X bellekle birlikte gelen sıvı soğutmalı NVIDIA GeForce RTX 4090 GPU bloğunu barındırıyor. Bu boyuttaki bir GeForce RTX 4090 GPU’yu takmak için, standart ısı emici fanlara özel olarak tasarlanmış, sıvı soğutmalı bir soğutma modülü ekleyerek en güçlü oyun bileşenlerinden bazılarının yoğunlaştırılmış bir çerçeve içinde birleştirilmesini mümkün kılar.

Predator Orion X’in uzay kapsülünden ilham alan şasisi yalnızca 9 kg (19,8 lbs) ağırlığındadır ve her alanda daha fazla kişiselleştirme özgürlüğü ve performansa izin vermek için üç özel “bölgeye” sahip değiştirilmiş bir düzene sahiptir.

Bölge 1 özellikle CPU, PSU ve SSD’ye daha fazla erişim sağlamak üzere tasarlanmıştır; Bölge 2 ise VGA ve ikili 2,5 inç SATA HDD yuvalarını çok yakın mesafede tutar. Bölge 3, Bölge 1’in yakınına stratejik olarak yerleştirilmiş 240 mm’lik bir CPU sıvı soğutucuyu barındırarak güçlü dahili bileşenlerini uzakta tutmaya yardımcı olur. Eşsiz tasarım özelliklerine ek olarak hayati bölgeler, küçük bir mandal kullanılarak çıkarılabilen metal yan panellerle korunur. Kolay yükseltme için ve üst kısmında kulaklık dayanağı işlevi gören, dönebilen robot benzeri bir kolla birlikte gelir.

Predator Orion X halihazırda 32 GB’a kadar DDR5-5600 ile birlikte geldiğinden, depolama açısından oyuncuların ve yaratıcıların endişelenmesine gerek yok RAM, iki M.2 SSD (her biri 1 TB’a kadar) ve ek kapasite için aydınlatmalı, çalışırken değiştirilebilir NVMe M.2 SSD sürücü yuvası. Kendin Yap oyun donanımı aynı zamanda Intel Killer E3100G ve Intel Killer Wi-Fi 6E AX211 ile hızlı ve kusursuz bağlantının yanı sıra iki adet USB3.2 Gen1 (bir Tip-C ve bir Tip-A), bir mikrofon ve kombo dahil çok sayıda bağlantı noktası sunar. ön tarafta jak, bir USB 3.2 Gen2x2 Type-C bağlantı noktası, üç adet USB 3.2 Gen2 Type-A bağlantı noktaları, iki USB 2.0 ve arkada bulunan bir RJ45.

Predator Orion X (POX-650) Eylül ayında Kuzey Amerika’da 2999,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak; Eylül ayında EMEA’da 2.499 Euro’dan ve Çin’de Eylül ayında 29.999 RMB’den başlayan fiyatlarla.

Yorum Gönder

0 Yorumlar