Skip to main content

Ad Code

İşte macOS 13 Ventura’yı Destekleyecek Tüm Mac’ler

Apple, bugün tüm uyumlu Mac’ler için macOS 13 Ventura’yı piyasaya sürecek. En son güncelleme, çok sayıda iyileştirme ve görsel değişiklik içerecek. Eğer aşina değilseniz, Mac’inizin uyumlu olup olmadığını veya macOS 13 Ventura’yı destekleyip desteklemediğini görmek için aşağıdaki listeye göz atın.

macOS 13 Ventura’yı Destekleyecek Mac’lerin Listesine Göz Atın – Bugün Daha Sonra Yayınlanacak

Bugüne kadar macOS 13 Ventura, geliştirme aşamasında dinlendi ve geliştiricilerin ve genel beta testçilerinin kullanımına sunuldu. macOS 13 Ventura, masaya önemli özellikler getirdiği için büyük bir güncellemedir. Pek çok özellik olmasına rağmen, güncellemenin öne çıkan özelliği yeni Stage Manager özelliğidir.

Eldeki görev ortada kalırken, tüm açılan uygulamaları düzgün bir şekilde sol tarafta istifleyen yeni bir çoklu görev arabirimidir. Kolay uygulama geçişine izin vererek çoklu görev deneyimini geliştirir. Mac’inizin macOS 13 Ventura’yı destekleyip desteklemediğini görmek için aşağıdaki listeye göz atın.

İşte macOS 13 Ventura'yı Destekleyecek Tüm Mac'ler
İşte macOS 13 Ventura’yı Destekleyecek Tüm Mac’ler

Merak ediyorsanız, Apple’ın yakında çıkacak olan macOS 13 Ventura, macOS Monterey çalıştırabilen çeşitli Mac’leri destekleyecek. Ancak güncelleme, 2016’dan itibaren bazı eski Mac’ler için desteği de bırakıyor. macOS 13 Ventura’ya göz atabilirsiniz. Aşağıdaki listeye göz atın.

  • iMac (2017 veya sonraki modeller)
  • iMac Pro
  • MacBook Air (2018 ve sonraki modeller)
  • MacBook Pro (2017 ve sonraki modeller)
  • Mac Pro (2019 ve sonraki modeller)
  • Mac mini (2017 ve sonraki modeller)
  • MacBook (2017 ve sonraki modeller)

Mac’inizin modelini tıklayarak görebilirsiniz. Apple sembolü menü çubuğunda ve ardından Bu Mac Hakkında. Mac’inizin modelini, şu anda cihazda çalışan macOS sürümüyle birlikte göreceksiniz.

macOS 13 Ventura ayrıca yenilenmiş bir Posta uygulaması, Geçiş Anahtarı kimlik doğrulaması, Safari’de Paylaşılan Sekme Grupları, iyileştirilmiş Spotlight Araması ve çok daha fazlasını getirecek.

Mac’inizin macOS 13 Ventura’yı destekleyip desteklemediğini kontrol ettikten sonra, şuraya giderek güncellemeyi kontrol edebilirsiniz. Sistem Ayarları > Yazılım Güncelleme.

Yorum Gönder

0 Yorumlar