Mobil

iPhone 15 Ultra Özel Olarak Çift Ön Kameraya, 256 GB Temel Depolamaya ve Daha Fazlası

Apple kısa süre önce yeni iPhone 14 ve iPhone 14 Pro modellerini çok sayıda değişiklikle piyasaya sürdü. Öne bakan değişikliklerin çoğu, yeni kamera donanımı, Dynamic Island ve daha iyi bir ekran içeren ‘Pro’ modellerine yöneliktir.

Ancak, bir sonraki iPhone’un kullanıcılar için neler sunacağını tahmin etmek için asla erken değildir. Apple potansiyel olarak iPhone 15’i Pro modellerinden daha da farklılaştırmaya çalışıyor.

Yeni bir sızıntı, iPhone 15 Ultra’nın USB-C, çift ön kamera ve çok daha fazlasını içereceğini gösteriyor. Konuyla ilgili daha fazla ayrıntı okumak için aşağı kaydırın.

iPhone 15 Ultra, Yıldırım Yerine USB-C Bağlantı Noktası, Çift Ön Kamera ve 256 GB Temel Depolama Alanı Sunacak

Bu Twitter’da paylaşıldı iPhone 15 Ultra’yı iPhone 15 Pro’dan ayıracak özellikler. Bazı bariz farkları belirlemek için iPhone 15 Ultra daha büyük bir pil ve ekrana sahip olacak. Bununla birlikte, hepsi bu kadar değil, bahşiş veren, iPhone 15 Ultra’nın iki öne bakan kameraya sahip olacağını öne sürüyor.

Buna ek olarak, USB-C nihayet gelecek yıl iPhone 15 Ultra ile Lightning bağlantı noktasını değiştirecek ve profesyonel fotoğrafçıların fotoğraf ve videoları kolaylıkla aktarmasına olanak tanıyacak. Son olarak, ‘Ultra’nın mevcut amiral gemilerinde 128 GB yerine 256 GB depolama ile başlayacağına inanıyor.

Buna karşılık Majin Bu, iPhone 15 Pro’nun öne bakan tek bir kameraya sahip olacağını da öne sürüyor. Ancak, aynı zamanda bir USB-C bağlantı noktası barındıracak ve 128 GB’lık temel depolama alanından başlayacak.

Bunun anlamı, Apple’ın gelecekte iki ‘Pro’ model arasındaki boşluğu genişletmek istediğidir. Buna karşılık, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max, özellikler söz konusu olduğunda ihmal edilebilir farklara sahiptir.

iPhone 15 Ultra Özel Olarak Çift Ön Kameraya, 256 GB Temel Depolamaya ve Daha Fazlasına Sahiptir
iPhone 15 Ultra Özel Olarak Çift Ön Kameraya, 256 GB Temel Depolamaya ve Daha Fazlasına Sahiptir

Daha önce, Apple’ın bir yenilik getirmeyi planladığını sayısız kez duyduk. Bu doğruysa, yeni lens iPhone 15 Ultra’nın bir parçası olabilir ve iPhone 15 Pro’dan başka bir donanım varyasyonu olabilir. Her iki model de USB-C’ye sahip olacak şekilde planlandığından, değişikliğin gelecek yıl iPhone 15 modellerine uzanacağını tahmin ediyoruz.

Hepsi bu kadar arkadaşlar. Konuyla ilgili daha fazla ayrıntı elde edildiğinde en kısa sürede paylaşacağız. Bu aşamada bunların sadece söylenti olduğunu ve son sözün Apple’a ait olduğunu unutmayın. Ayrıca, sonuç çıkarmak için çok erken olduğundan, haberi bir tuz tanesi ile aldığınızdan emin olun.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu