Mobil

Samsung, Galaxy Z Flip 6’nın Kapak Ekranının Boyutunu Muhtemelen Artırabilir

Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6 bir süre resmiyet kazanmayacak ancak bu, şirketin cihazlar üzerinde aktif olarak çalışmadığı anlamına gelmiyor. Artık kapaklı katlanabilir modelin kapak ekranı açısından bir yükseltme alacağını öğrendik.

Samsung, Galaxy Z Flip 6’nın kapak ekranını dış taraftaki 3,9 inçlik ekranla bir sonraki seviyeye taşıyacak

Görünen o ki Galaxy Z Flip 6, selefine kıyasla daha büyük bir kapak ekranı getirecek. Kaynak, yeni katlanabilir cihazda 3,9 inçlik bir kapak ekranı elde ettiğimizi, bunun da onu piyasada bulunan tüm kapaklı telefonlardan daha büyük hale getireceğini iddia ediyor.

Kaynak ayrıca Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6’nın tam ekran boyutlarının Display Supply Chain Consultants’ın en son katlanabilir raporunda zaten belirtildiğini iddia ediyor, ancak şu anda ne yapacaklarını bilmiyoruz. olmak

Ne yazık ki şu anda Galaxy Z Flip 6 hakkında çok fazla ayrıntı yok ancak bu yılın başlarında telefonun nihayet ana güncellemeye kavuşacağını duymuştuk. Samsung’un en uzun süredir 12 megapiksel kameraya takılıp kaldığı göz önüne alındığında, bu kesinlikle telefonun kullanabileceği bir şey ve şirketin bunu güncellemesinin zamanı geldi.

Ayrıca Galaxy Z Fold 6’nın nihayet bir yere sahip olabileceğine dair raporlar da var. Cihazdaki S Pen bir vakaya ihtiyaç duymadan, ancak bu yazının yazıldığı sırada bunu doğrulayamıyoruz.

Samsung şu anda ana odak noktası olarak Galaxy S24 serisiyle meşgul, bu da Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6 hakkında daha fazla ayrıntı almaya başlamamızın biraz zaman alacağı anlamına geliyor. İçiniz rahat olsun, bundan emin olacağız. ilerledikçe sizi bilgilendirmek ve gelecek cihazlar hakkında daha fazla ayrıntı öğrenmek için. O zamana kadar daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu