Mobil

DJI Osmo Mobile 6 Artık En İyi Akıllı Telefon Gimbal’ı

DJI devam etti ve akıllı telefon gimbalinin altıncı neslini duyurdu, DJI Osmo Mobile 6 artık resmi ve şirket, bir kombinasyonu sayesinde daha iyi bir genel deneyim vaat ettiği için kalabalığın arasından sıyrılmasını sağlamaya çalışıyor.

Şirkete göre DJI Osmo Mobile 6, daha küçük olacak ve daha hızlı dağıtılacak şekilde tasarlandı. Kılıfları açıkken daha büyük telefonları kolayca barındırabilen yeni tasarlanmış tutacağı ve daha büyük kelepçeyi kullanır.

Gimbal sadece 300 gramın üzerindedir ve bir cepte taşınabilecek kadar küçüktür. Ayrıca, kolaylıkla daha iyi açılar elde etmenizi sağlayan yerleşik bir uzatma çubuğuna da sahip olursunuz.

DJI Osmo Mobile 6 Artık Resmi Ama Gerçekten Mobil Gimbal İstiyor muyuz?

DJI Osmo Mobile 6 ayrıca yalnızca iPhone kullanıcıları için kullanılabilen bir Hızlı Başlatma özelliğine sahiptir. Bu gimbal a bir iPhone takmak, kamera görünümüne girmek için Mimo uygulama uyarısını otomatik olarak tetikleyecektir. DJI, bunun hazırlık süresini nasıl azalttığından ve üç kat daha hızlı çalışmaya başlayabileceğinizden bahseder.

DJI Osmo Mobile 6 Artık En İyi Akıllı Telefon Gimbal'ı
DJI Osmo Mobile 6 Artık En İyi Akıllı Telefon Gimbal’ı

DJI Osmo Mobile 6 ayrıca ActiveTrack 5.0 ile birlikte gelir ve artık daha uzun mesafelerde daha kararlı izleme sunar. Ayrıca ön kamerada yana dönebilecek veya dönebilecek nesneleri takip etme şansına sahip olacaksınız. Gimbal ayrıca Follow, Tilt Lock, FPV ve Spin Shot gibi özellikler de getiriyor.

Takip modunu kullanırken, kamera görüntüsü gimbalın pan ve başlık hareketlerini takip eder ve siz yuvarlanırken aynı seviyede kalır. Eğim Kilidi, kamera görüntüsünün yalnızca gimbalın pan hareketini takip etmesini ve eğme ve yuvarlanma sırasında sabit kalmasını sağlar. FPV modunda, gimbalin üç ekseni de tutamağın hareketini takip eder ve SpinShot, kullanıcıların kamera görüntüsünün dönüşünü kontrol etmek ve daha dinamik görünen görüntüler oluşturmak için joystick’i sola veya sağa itmesine olanak tanır.

DJI Osmo Mobile 6 Artık En İyi Akıllı Telefon Gimbal'ı
DJI Osmo Mobile 6 Artık En İyi Akıllı Telefon Gimbal’ı

DJI Osmo Mobile 6, Timelapse, DynamicZoom, Hareket Kontrolü, Panorama ve Öykü Modu dahil olmak üzere birden fazla akıllı moda sahiptir.

DJI Osmo Mobile 6 bugünden itibaren kullanıma sunuldu 159 $ için ve bir manyetik kelepçe, tripod, güç kablosu ve saklama çantası ile birlikte gelir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu