Mobil

Yarın Pixel 7 Etkinliği Nasıl İzlenir?

Google’ın donanım etkinliği yaklaşıyor ve merak edenler için etkinlik yarın 6 Ekim’de başlayacak. Google’ın etkinlikte Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’yu tanıtacağını zaten biliyoruz, ancak Google’ın ilk giyilebilir ürünü olan Pixel Watch’ı da alacağız.

Google Pixel 7 Etkinliğini Yarın Birden Fazla Kaynaktan İzleyebilirsiniz

Ancak, üç bariz seçeneğin yanı sıra, şirketin her zaman kolundan nasıl bir şeyler çıkarabileceğini göz önünde bulundurarak, Google’dan bazı sürprizler görme şansını da elde etmeyi umuyoruz.

Şimdi, Pixel 7 etkinliği ve saat kaçta yayında olduğunu ve nerede izleneceğini merak ediyorsanız, bu gönderideki gibi doğru yerdesiniz, size etkinlikle nasıl başa çıkacağınızı anlatacağız. Akış bağlantısını aşağıda bulabilirsiniz.

Pixel 7 lansmanı için Google, bu sefer yüz yüze bir etkinliğe gidiyor. Etkinlik Brooklyn, New York’ta gerçekleşecek. Bu, COVID-19 salgını başladığından beri canlı bir izleyici kitlesiyle ilk Pixel lansmanı olacak.

Neyse ki Google, 6 Ekim Perşembe günü saat 10:00 ET’de etkinlik sayfasında tüm etkinliği canlı olarak yayınlayacak. üzerinden geçerek etkinliği ayarlayabilirsiniz burada veya sadece yukarıda verilen YouTube bağlantısını kontrol edin.

Ayrıca, duyuruların ne zaman yayınlanmaya başladığını bilmek için bir takvim hatırlatıcısı ayarlamak için 6 Ekim’den önce etkinlik sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Google’ın Pixel 7 serisi ve Pixel Watch dışında neler sunacağını düşünüyorsunuz? Erken performans rakamlarının olduğunu biliyoruz. Google’ın Tensor G2’si İyi görünmüyorlar ama sadece yarına kadar beklememiz ve şirketin ne getireceğini görmemiz gerekecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu