Skip to main content

Ad Code

Apple, Siri Geliştirmeleri ve Çok Daha Fazlasıyla tvOS 16.1’i Yayınladı

Bugün Apple, tüm uyumlu Apple TV modelleri için tvOS 16.1’i piyasaya sürmenin uygun olduğunu gördü. tvOS 16 geçen ay piyasaya sürüldü ve şimdi şirket, Apple TV 4K ve Apple TV HD için en son özellikleri içeren sonraki güncellemeyi yayınladı.

Uyumlu cihazınıza kurmak istiyorsanız, nasıl kurabileceğiniz ve hangi yeni özelliklerin eklendiği hakkında daha fazla ayrıntı okumak için aşağı kaydırın.

tvOS 16.1 Tüm Uyumlu Apple TV Modelleri İçin Yayınlandı – Şimdi İndirin

Eğer ilgileniyorsanız tvOS 16.1 uyumlu Apple TV modelinize ücretsiz olarak indirilebilir.

Apple TV’deki Ayarlar uygulaması aracılığıyla kablosuz olarak sunulacak. tek yapman gereken kafana takmak Sistem > Yazılım Güncelleme. Otomatik yazılım güncellemelerini etkinleştirdiyseniz, yazılım otomatik olarak indirilir ve kurulur.

Diğer güncellemeler söz konusu olduğunda tvOS güncellemelerinin küçük ölçekli olduğunu unutmayın.

Ancak Apple, karışıma birkaç yeni özellik eklemeye karar verdi. tvOS 16.1, sonuçları ekranın sağ alt köşesinde görüntüleyen kompakt bir Siri arayüzü getiriyor. Daha önce, Siri arayüzü ortada görüntüleniyordu. Ayrıca, arayüz de daha az yer kaplar.

Bunun dışında Apple TV’yi AirPods ile kullanırken “Hey Siri” komutlarını etkinleştirecek yeni bir seçenek var. Aşina değilseniz, özelliği Ayarlar uygulamasında Genel altında etkinleştirebilirsiniz.

Son olarak, tvOS 16.1, platformlar arası ürünlerin birbiriyle uyumlu olmasını sağlayacak Matter akıllı ev standardı için destek getiriyor. kontrol edebilirsiniz destek belgesi daha fazla ayrıntı için.

Şirket ayrıca serbest bırakmayı uygun gördü iOS 16.1, iPadOS 16.1, macOS Ventura ve watchOS 9.1. Hepsi bu kadar arkadaşlar. Aşağıdaki yorumlar bölümünde düşüncelerinizi bizimle paylaşın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar