Donanım

Siber Pazartesi 2022 Teklifi Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station’da Yayında

– Advertisement –

Her zaman, her yerde güce mi ihtiyacınız var? Zendure’nin en yeni amiral gemisi SuperBase Pro 2000 taşınabilir elektrik santrali sizi acil elektrik kesintilerinden kurtarmak için burada.

Akşam yemeği planları aksıyor mu? Çocuklar karanlıkta, eğlence olmadan sabırsızlanıyor mu? Kamp gezileriniz veya atölye projeleriniz için güce mi ihtiyacınız var? Zendure SuperBase Pro 2000, tüm bunlara ve buna benzer birçok senaryoya cevaptır.

SBP’nin 2.096 Wh kapasitesi, 2.000 W çıkışı ve 4.000 W dalgalanma kapasitesi ile, SuperBase Pro nihai güç planınız haline geldiğinden, artık hayatınızı güç kullanılabilirliği etrafında planlamayacaksınız.

İnsanları ev partilerinde eğlendirin ve acil kesintiler sırasında çocukları meşgul edin, şebeke dışı gezilerin keyfini çıkarın veya karavanda ve kampta eğlenin, elektrik her zaman mevcut olacak ve oldukça sağlam bir pakette olacak.

Siber Pazartesi 2022 Teklifi Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station'da Yayında
Siber Pazartesi 2022 Teklifi Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station’da Yayında

Zendure burada tasarım olarak da gerçek bir şaheser yaratmış. Önde ve ortada taşınabilirlik ve dayanıklılık ile tasarlanan SBP’nin özellikleri endüstriyel sınıf tekerlekler, teleskopik bir tutamak ve her türlü arazide rahatlık ve hareket için sabit bir tutamak.

Modern bir valiz gibi göründüğü için, onu yuvarlarken üstüne başka şeyler koymak isteyeceksiniz ve SuperBase Pro 2000, ek ağırlığı kaldıracak kadar sağlam olmasıyla bu beklentiyi zahmetsizce yönetiyor.

Zendure’nin dayanıklı ürünler yaratma konusundaki itibarı, darbeye dayanıklılık için çıkıntılı üst ve arka tasarıma sahip SBP ile yansıtılmaktadır. İçeride, SBP 2000 çarpışmalara karşı güçlendirilmiştir, bu da onu sağlam, su geçirmez ve güvenilir bir dış mekan ortağı yapar.

Siber Pazartesi 2022 Teklifi Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station'da Yayında
Siber Pazartesi 2022 Teklifi Zendure SuperBase Pro 2000 Power Station’da Yayında

Bazı özellikler konuşuyor – Zendure SuperBase Pro 2000 sizi gerçekten güç endişesinden kurtarabilir mi?

SuperBase Pro 2000 bir güneş enerjisi veya AC güç kaynağından yalnızca bir saat içinde %80’e kadar yeniden şarj edilebilen 2.096 Wh pil ile birlikte gelir. 2.000 W saf sinüs dalgalı AC çıkışı, ağır iş aletleri ve indüksiyonlu ocaklar, elektrik süpürgeleri, motorlu testereler, matkaplar ve motorlu cihazlar gibi elektrikli aletler dahil olmak üzere çok çeşitli cihazlarla uyumluluk sağlar.

Onu daha da parlak yapan nedir? Zendure’nin dahiyane ekibi, patentli Yükseltme SuperBase Pro 2000’in 3.000 W’a kadar ihtiyaç duyan cihazlara elektrik kesintisi olmadan güç vermesini sağlayan Dinamik Voltaj Çıkışı teknolojisi aşırı yükleme koruması, SBP’nin maksimum çıkışı 2.000 W olmasına rağmen. SBP, ayarlama sırasında saf bir sinüs dalgasını koruyarak onu kesinlikle çığır açan bir teknoloji haline getirir. Ayrıca 4.000 W dalgalanma gücü ekstra başlatma akımı gerektiren ağır hizmet tipi cihazlar için.

SuperBase Pro 2000’in sahip olduğu ev tipi UPS beklenmedik elektrik kesintileri sırasında hassas ekipmanı hasardan koruyan işlevsellik. Sadece SBP 2000’i bir elektrik prizine bağlayın, temel cihazları SuperBase Pro’ya bağlayın ve işiniz bitti. Güç kesilirse, SuperBase Pro otomatik olarak pil gücüne geçer.

PVMax patentli teknolojisiyle desteklenen ultra hızlı şarj etme özelliği, SuperBase Pro 2000’i piyasada bu kadar hızlı şarj edebilen tek elektrik santrali yapar. 1.800 W AC veya güneş enerjisi girişi ile yalnızca bir saatte %80’e veya iki saatte %100’e ulaşın.

SuperBase Pro 2000’i şarj etmenin 6 yolu

  1. AC prizi, 1.800 W, tamamen şarj olması için 2 saat
  2. AC girişi üzerinden güneş panelleri, 1.800 W’a kadar, 2 saatte tamamen şarj olur
  3. XT60 girişi üzerinden güneş panelleri, 600 W’a kadar, tam şarj için 4 saat
  4. Araç şarj cihazı, 120 W/240 V, 19/9 saatte tam dolu
  5. Jeneratör, 1.800 W, tam şarj için 2 saat
  6. AC+DC(XT60), 2.400 W’a kadar, tam şarj için 1,5 saat

SuperBase Pro 2000 ST ARM + TI DSP ikili işlemciler, şimdiye kadar bir elektrik santralinde kullanılan en güçlü işlemciler, yüksek performans ve gerçek zamanlı işleme gerçekleştiriyor. Bu en hızlı şarj olan ev ve dış mekan elektrik santrali, 14 çıkış bağlantı noktası  araba prizi, 6 AC (100-120V) priz, 3 DC5521 (3,6V/10A) ve USB C prizi dahil.

Zendure, 120 ülkeyi kapsayan yerleşik 4G IoT bağlantısına sahip konum tabanlı hizmetleri de dahil etti. 4G sinyalinin olduğu her yerde, güç istasyonunuzu uzaktan yönetinfarklı çalışma modlarına geçin, RGB ışıklarını kontrol edin veya Uyku moduna geçirin.

Bunlar ve benzeri özellikler ve teknolojiler sayesinde, SuperBase Pro 2000 çok çeşitli senaryolarda destek sağlar. İster ev aletlerinizin, oyun cihazlarınızın veya ev ofis kurulumunuzun elektrik kesintilerine karşı korunmasını isteyin, ister elektrikli aracınız için bir acil durum yedeğine veya açık hava gezileri için dayanıklı bir güç ortağına ihtiyacınız olsun, SuperBase Pro 2000’iniz tüm bunların üstesinden gelebilir ve uzun süreli kullanım sağlar. vadeli, güvenilir ve sürdürülebilir enerji depolama.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu