Pazartesi, Eylül 25, 2023
Ana Sayfa Biyografi Seyhan Arman Kimdir - Seyhan Arman Biyografisi

Seyhan Arman Kimdir – Seyhan Arman Biyografisi

- Advertisement -
- Advertisement -

Seyhan Arman Kimdir – Seyhan Arman Resimleri – Seyhan Arman Biyografisi – Oyuncu Seyhan Arman
 
 
 
 Seyhan Arman (d. 1980), Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur.
 

Oyunculuğun yanı sıra drag queen show ve animasyon yapıyor.
 

Filmografisi
 

1997 Böyle mi Olacaktı Televizyon dizisi

2001 Yeditepe İstanbul Televizyon dizisi

2004 Sil Baştan Televizyon dizisi

2004 Melekler Adası Alev Televizyon dizisi

2005 Beyza’nın Kadınları Sinema Filmi

2007 Menekşe ile Halil Cici Televizyon dizisi

2008 Hiç Şarkıcı Kısa Film

2008 Transgenders Kısa Film

2008 Gitmek: Benim Marlon ve Brandom Sinema Filmi

2009 Teslimiyet Hayat Sinema Filmi

2009 Akasya Durağı Nurcan Televizyon dizisi

2009 Teleferik Seyhan Kısa Film

2010 Güneşi Gördüm Fifi – Drag queen Sinema Filmi

2010 Ezan Çiçeği Kısa Film

2010 Gelin Kısa Film

2010 Peki Kısa Film

2011 Papaz Kimde Ajlan Sinema Filmi

2011 Kolpaçino-Bomba Vokalist Sinema Filmi

2011 Kibrit Kısa Film

2011 Gassal Gassal Kısa Film
 
 

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları
 

* Kaygan Zemin

* Üç Kuruşluk Opera

* Cin’sel Problemler

* Deli Deli

* Ada

* Ali Ayşeyi Seviyooo

* Şaşkın Uşak

* Eleman Aranıyor

* Hayata Dair Falsolu Vuruşlar

* Zeynep’in Rüyası

* Eskimeyen Oyuncaklar

* Dansçı Kız

* Kibritçi Kız

* Sirkten Kaçan Palyaçolar

* Hayalci Tembel Karabaş      

BENZER YAZILAR

Toplantılardan Zaferle Çıkmanın Yolları

Yazar: Henry CALER, Bob OSKANİş görüşürken herşeyle karşılaşabilirsiniz. Sizi düşman gören birisine dostça yaklaşın ve açık görüşlü olun. Görüşmelerde memnuniyetsizliğinizi belirtmek için gerekli durumlarda...

IP Adresim Nedir? – İP adresini Nasıl Bulurum

Giriş İnternetin, e-postalarınızı ve sosyal medya gönderilerinizi nereye göndereceğinizi nasıl bildiğini hiç merak ettiniz mi? Veya Google ve Bing gibi arama motorları size ne göstereceklerini...

YouTube Yeni Podcastler Bölümü Ekliyor

YouTube, podcast’leri bulmayı kolaylaştıran yeni bir Podcasts “Keşfet” sayfası ekledi. Ekleme resmi olarak açıklanmasa da, keskin gözler ile fark edildi ve yeni özel podcast’ler...
- Advertisment -

POPÜLER YAZILAR

Pixel Saatinizi Her Ne pahasına olursa olsun Koruyun, Çünkü Google Onu Sizin Yerinize Tamir Etmeyecektir

Google, Pixel Watch'unuzun ekranı kırılırsa tamir edilemeyeceğini doğruladı. Bunun nedeni, şirketin resmi olarak saatin yedek ekranlarını satmaması ve şu anda işleri onarmak için üçüncü...

Galaxy S24 Ultra, Samsung’un Cihazdan Çıkardığı İddiasıyla 10x Optik Yakınlaştırmanın Sonunu İşaretleyebilir

Galaxy S24 Ultra rahatlıkla gelecek yılın en iyi akıllı telefonlarından biri olacak ve bu kesin. Samsung'un her yıl cihazlarıyla sayı yapma alışkanlığı var. Bu yıl,...

iPhone 15 Ön Siparişleri Artık 799 Dolardan Başlayarak 1.599 Dolara Kadar Başlıyor

Apple, yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'nde değil, dünya çapında 40'tan fazla ülkede dört iPhone 15 modelinin tamamı için resmi olarak ön sipariş almaya başladı. Bilmeyenler için,...

Intel 14. Nesil Core i9-14900K, Core i7-14700K, Core i5-14600K CPU’lar Kanadalı Perakendeci Tarafından Listelendi, Maliyeti Yalnızca 13. Nesle Göre %3 Daha Yüksek

Kanadalı Perakendeci, PC-Kanada Intel'in 14. Nesil Core i9-14900K, Core i7-14700K ve Core i5-14600K CPU'larını ön fiyatlarla listeledi. Kanadalı Perakendeci Tarafından Listelenen Intel 14. Nesil CPU'lar:...